Fåfängans förening

Kulturföreningen Fåfängan arbetar för att hålla platsen Fåfängan levande och tillgänglig för besökare genom att ta hand om torpen, trädgården och att arrangera kulturella evenemang. Föreningens mål är att kunna erbjuda en plats för inspiration och kreativitet, vila och rekreation, lek och samtal – för gammal som ung.

På den här sidan hittar du information om medlemskap samt hur du kan engagera sig i Fåfängan. Längst ner på sidan hittar du föreningens olika dokument som stadgar, policys och årsmöteshandlingar.

Bli medlem

Kulturföreningen Fåfängan är en ideell förening öppen för alla. Som medlem i Fåfängans kulturförening bidrar du till att verksamheten lever vidare och får även rabatter och förmåner under året. Medlemskap gäller för ett kalenderår.
Det finns tre olika medlemskap:

Lilla medlemskapet (75 kr) – du är fullvärdig medlem och får Fåfängans nyhetsbrev, blir inbjudan till evenemang och tillställningar som vänder sig till föreningens medlemmar.

Stora medlemskapet (200 kr) – samma som ovan men dessutom får du rabatterad entré till nästan alla evenemang.

Unga medlemskapet (50 kr) – gäller för barn och unga till och med det år de fyller 18. Det ger samma fördelar som stora medlemskapet, dvs rabatt på olika evenemang och annat kul.

Medlem blir du genom att antingen swisha föreningen på 123 255 62 64 eller sätta in summan på bankgiro 814-1616. OBS OBS OBS! Föreningen kommunicerar med sina medlemmar främst via mejl så glöm inte att uppge din mejladress när du swishar eller betalar in via bankgirot!

Länge leve Fåfängan!

Fåfängan är helt beroende av engagerade människor som odlar, snickrar, vårdar, arrangerar och organiserar. Föreningen välkomnar alla som vill bidra med sina kunskaper eller sin tid för att Fåfängan ska fortsätta vara en levande plats. Kanske kan någon av arbetsgrupperna nedan vara något för dig? Eller finns det något annat du vill bidra med? Tveka inte att kontakta oss! Mejla oss på info@fafangan.com eller meddela oss via Fåfängans facebooksida (Fåfängans Kultur och trädgårdscafé).

Du är varmt välkommen i gänget!

Engagera dig i någon av föreningens områden

Gruppen för evenemang

Är du sugen på att arrangera en konsert, sätta upp en teaterföreställning eller kanske rådda ihop en festival? Eller bara hjälpa till på våra evenemang? Kontakta oss på info@fafangan.com

Gruppen för trädgård

Trädgården är en stor del av upplevelsen Fåfängan. Trädgårdsgruppen planerar, planterar och vårdar växtligheten på området. Inga förkunskaper krävs men lust att få jord under naglarna är en förutsättning!

Gruppen för bygg & bevara

Här jobbar vi med olika bygg- och underhållsprojekt på Fåfängan där de två torpen från 1798 är i centrum. Inga förkunskaper krävs men visst praktiskt sinnelag och lust att hugga i är förstås bra att ha.