Program & biljetter

I år är allt annorlunda, både i stora världen och hos oss på Fåfängan. Vi och våra artister har dock kommit överens om att vi kör på som planerat men med de begränsningar för publikantal som för närvarande gäller, dvs just nu 50 personer i publiken. Vi hoppas att ni har förståelse för att vissa evenemang kan komma att försvinna och nya kan komma till! Håll utkik! Vi uppdaterar informationen löpande.

Här kan du förköpa biljetter till de flesta av våra evenemang. Notera att du inte får en fysisk biljett utan endast ett bekräftelsemejl. När du kommer till entrén på Fåfängan kollar vi av dig mot förköpslistan. Var beredd på att visa legitimation. OBS: Bekräftelsemejlet hamnar ibland i skräpposten så kolla där först om det inte dyker upp. Kvarvarande biljetter säljs i entrén från ca 45 min innan föreställning. Där kan du betala med kort och Swish.

Du som är medlem (200 kr) har rabatt på de flesta av våra evenemang, rabattkoden skrivs in i kassan och dras av vid köpet. Barn upp till och med 10 år går gratis på våra evenemang (förutom på våra barnevenemang) och barn och unga mellan 11 och 18 år betalar halva priset. Skriv in koden Ungdom2020 i kassan så dras rabatten av vid köpet

Hitta hit

Promenera eller cykla längs nyköpingsån eller parkera vid Mikaeliskolan.

Hitta rätt

Gå med i föreningen

Var med och bidra till Fåfängans framtid…

Fåfängans kulturförening