Fåfängans förening

Kulturföreningen Fåfängan arbetar för att hålla platsen Fåfängan levande och tillgänglig för besökare genom att ta hand om torpen, trädgården och att arrangera kulturella evenemang. Föreningens mål är att kunna erbjuda en plats för inspiration och kreativitet, vila och rekreation, lek och samtal – för gammal som ung.

På den här sidan hittar du information om medlemskap samt hur du kan engagera sig i Fåfängan. Längst ner på sidan hittar du föreningens olika dokument som stadgar, policys och årsmöteshandlingar.

Bli medlem

Kulturföreningen Fåfängan är en ideell förening öppen för alla. Som medlem i Fåfängans kulturförening bidrar du till att verksamheten lever vidare och får även rabatter och förmåner under året. Läs mer om våra olika medlemskap nedan:

För dig upp till 18 år. Det ger samma fördelar som det ordinarie medlemskapet, dvs rabatt på olika evenemang och annat kul.

Ett viktigt stöd för föreningen Fåfängans arbete. Ger tillgång föreläsningar, workshops och nyheter.

Rabatterade entrépriser till många av säsongens evenemang, samt tillgång föreläsningar, workshops och nyheter.

För dig som verkligen brinner för att stötta verksamheten vi har på Fåfängan! Såklart ingår övriga förmåner.

Länge leve Fåfängan!

Fåfängan är helt beroende av engagerade människor som odlar, snickrar, vårdar, arrangerar och organiserar. Föreningen välkomnar alla som vill bidra med sina kunskaper eller sin tid för att Fåfängan ska fortsätta vara en levande plats. Kanske kan någon av arbetsgrupperna nedan vara något för dig? Eller finns det något annat du vill bidra med? Tveka inte att kontakta oss! Mejla oss på info@fafangan.com eller meddela oss via Fåfängans facebooksida (Fåfängans Kultur och trädgårdscafé).

Du är varmt välkommen i gänget!

Engagera dig i någon av föreningens områden

Gruppen för evenemang

Är du sugen på att arrangera en konsert, sätta upp en teaterföreställning eller kanske rådda ihop en festival? Eller bara hjälpa till på våra evenemang? Kontakta oss på kultur@fafangan.com

Gruppen för trädgård

Trädgården är en stor del av upplevelsen Fåfängan. Trädgårdsgruppen planerar, planterar och vårdar växtligheten på området. Inga förkunskaper krävs men lust att få jord under naglarna är en förutsättning!

Gruppen för bygg & bevara

Här jobbar vi med olika bygg- och underhållsprojekt på Fåfängan där de två torpen från 1798 är i centrum. Inga förkunskaper krävs men visst praktiskt sinnelag och lust att hugga i är förstås bra att ha.