Fåfängan öppettider Fåfängan på facebook Fåfängan på instagram
Startsida   ×   Om Fåfängan   ×   Bilder


Fåfängan i Nyköping

Fåfängan i Nyköping

Fåfängans kultur och trädgårdscafé är en grön oas, med känslan av landet med skogens lugn runt knuten, men som ändå ligger endast ett stenkast från Nyköpings centrum. Fåfängan är en plats för upplevelser, inspiration och livskraft, en naturlig mötesplats för människor i alla åldrar.

Under sommaren kan du som besökare ta del av spännande och roliga kulturevenemang som konserter, teaterföreställningar, workshops, poesifestival, stand up och mycket annat. Se årets program här.

Här kan du slå dig ner i trådgården och njuta av hembakat, ekologiskt fikabröd eller lättare rätter som tillagats med omtanke om både människa och natur. Läs mer om caféet här.

Trädgården och kulturevenemangen drivs av den ideella föreningen Fåfängan. Föreningen har som mål att bevara byggnaderna på platsen, bl.a. de två torpen från 1798, att ta hand om trädgården, arrangera kulturevenemang och verka för att platsen hålls levande och tillgänglig för allmänheten. Bli gärna medlem och stötta föreningens arbete. Läs mer om föreningen här och hur du blir medlem.

På kort tid har Fåfängan blivit en älskad och uppskattad mötesplats i Nyköping. Vi hoppas att du också ska trivas.

Varmt välkommen till en kulturupplevelse utöver det vanliga!

/Kulturföreningen Fåfängan och Fåfängans trädgårdscafé

 

Läs mer om Fåfängans Historia

Bli medlem i Fåfängans kulturförening

Fåfängans blogg arkiv.

Hitta till Fåfängan i Nyköping

 


 
info@fafangan.com   ×   Följ oss på facebook   ×   Följ oss på Instagram