Fåfängan öppettider Fåfängan på facebook Fåfängan på instagram
Startsida   ×   Om Fåfängan   ×   Bilder
Fåfängans kulturförening

Föreningen Fåfängan värnar om platsen vid Hållet som kallas för Fåfängan och de två torpen som finns där. Föreningens mål är att göra platsen tillgänglig och lockande genom att ta hand om trädgården och byggnaderna samt arrangera kulturella evenemang som ska komma så många som möjligt i Nyköping till del. Fåfängan ska utstråla en positiv atmosfär som berikar och inspirerar såväl gammal som ung.

Vill du vara med och bidra till att Fåfängan ska vara en levande oas? Hör du av dig och var med i arbetet kring konserter och andra framträdanden, hjälp till med trädgårdsarbetet eller bidra i arbetet kring att bevara den kulturella bebyggelsen på platsen genom att snickra och måla. Du kan också visa ditt stöd genom att bli stöttande medlem.

Bli medlem

Vill du vara med och stötta föreningen Fåfängans arbete kan du göra det genom att bli medlem. Vi har två olika typer av medlemskap. Oavsett vilket medlemskap du väljer så är ditt medlemskap viktigt för att föreningen ska kunna fortsätta hålla Fåfängan levande!

Du kan välja om du vill vara stöttande medlem eller aktiv medlem genom att engagera dig inom någon av våra arbetsgrupper: evenemang, trädgård eller bygg (Kontaka oss gärna på kultur@fafangan.com). Observera att ditt medlemskap är personligt.

Varmt välkommen till föreningen Fåfängan!

Ordinarie medlem
Vårt ordinarie medlemskap kostar 200 kr. Som ordinarie medlem är du med och stöttar föreningen Fåfängans arbete. Du får Fåfängans nyhetsbrev (förutsatt att du uppgett mejladress), rabatterad entré till många av säsongens evenemang, blir inbjuden till workshops eller föreläsningar som vänder sig till föreningens medlemmar. Fler förmåner kan komma att dyka upp under året.

Lilla medlemskapet
Lilla medlemskapet kostar 75 kr. Du är då med och stöttar föreningen Fåfängans arbete. Du får Fåfängans nyhetsbrev (förutsatt att du uppgett mejladress), blir inbjudan till föreläsningar eller workshops som vänder sig till föreningens medlemmar.

Unga medlemskapet
Unga medlemskapet gäller för barn och unga till och med det år de fyller 18. Det ger samma fördelar som det ordinarie medlemskapet, dvs rabatt på olika evenemang och annat kul.

Gör så här
Sätt in din medlemsavgift på bankgiro 814-1616 och skriv ditt namn och e-postadress (det är givetvis välkommet om du vill bidra med mer) eller så klickar du på länkarna för medlemskap för att betala med kort. Snabbt och enkelt!Övrig information

E-post: info@fafangan.com
Facebook: facebook.com/wwwfafangancom
Organisationsnummer: 802461-6834

Välkommen i gänget!

Tala gärna om för dina nära och kära att de också kan bli medlemmar.
Du kan på denna sida läsa om vad våra olika typer av medlemskap innebär.

Har du en förening eller företag som vill bli organisations-medlem är du välkommen att kontakta oss för med information.


Dokument
Läs och ladda ner dokument från kulturföreningen Fåfängan

Årsmöte 2018-04-22
Resultat 2017 / Budget 2018
Verksamhetsberättelse 2017
Verksamhetsplan 2018

 


 
info@fafangan.com   ×   Följ oss på facebook   ×   Följ oss på Instagram